Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Administrata

Hevzi Ramadani

Hevzi Ramadani

Kryeshef i Administratës Komunale

  +381 (0) 17 7151 004

h.ramadani@presevo.rs

Muhamed Abdullahu

Muhamed Abdullahu

Zv. Kryeshef i Administratës Komunale

  +381 (0) 17 669 974

m.shabani@presevo.rs

Xhelal Hasani

Xhelal Hasani

Udhëheqës i Drejtoratit për punë komunale, ndërtimore dhe banesore

  +381 (0) 17 7151 020

xh.hasani@presevo.rs

Xhelil Bajrami

Xhelil Bajrami

Kryeshef i veprimtarive shoqërore

  017 xxx xxx

xh.bajrami@presevo.rs

Elhan Osmani

Kryeshef i inspekcionit komunal


e.osmani@presevo.rs

Besnik Sadiku

Besnik Sadiku

Kryeshef për ekonomi dhe financa

  + 381 (0) 17 660 805

b.sadiku@presevo.rs

Mentor Zejnullahu

Mentor Zejnullahu

Sekretar i fondit humanitar


m.zejnullahu@presevo.rs

Shaban Jashari

Shaban Jashari

Kryeshef i urbanizmit

  +381 (0) 17 7151 031

sh.jashari1@presevo.rs

Nexhmedin Ahmedi

Nexhmedin Ahmedi

Shërbimi për Emergjenca

 +381 (0) 17 668 879

n.ahmedi@presevo.rs

Driton Bina

Driton Bina

Zyra për zhvillim ekonomik lokal

+381 (0) 17 7151 012

d.bina@presevo.rs