Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Drejtorati për veprimtari shoqërore

FADIL AZIZI

Fadil azizi u lind në fshatin rahovicë, komuna e preshevës. 09.03.1959.v. Shkollën fillore e kreu në vendlindje në rahovicë. Shkollën e mesme në preshevë, gjimnazin skëndërbeu në preshevë. Në univerzitetin shtetëror të prishtinës, filloi stdimet në fakulltetin ekonomik. Pas kryerjes së studime eshtë punësuar në administratën komunale në preshevë si bashkëpunëtor për zhvillim ekonomik duke filluar nga viti 1993.v. është emëruar në poste udhëheqëse në komunën e preshevës:  drejtor për ekonomi dhe financa, drejtor i fondit për infrastrukturë, kryeshef i shërbimit të inspekcionit si dhe në fund kryeshef për veprimtari shoqërore…gjerë në fund të karierës. Me rrespekt.