Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE FINANCIARE, XHAMITË DHE BASHKËSITË FETARE NË TERRITORIN E KOMUNËS SË PRESHEVËS PËR VITIN 2023