Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

KONKURSE

[vc_row css=”.vc_custom_1530727677808{background-color: #ffeaea !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1530727730292{background-color: #ffeaea !important;}”]

Dokumentacioni për programet e subvencioneve që zhvillohen në bashkëpunim me Entin për Punësim të RS

[vc_tta_tabs active_section=”1″ css=”.vc_custom_1530727754645{background-color: #ffeaea !important;}”][vc_tta_section title=”Program 1″ tab_id=”1530725935169-c4e623b9-5550″] [/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Program 2″ tab_id=”1530725935184-4830e104-234a”] [/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Program 3″ tab_id=”1530725937256-eedb3586-1357″]

Program 3 Obuke na zahtev poslodavca

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Program 4″ tab_id=”1530725938344-8aeb61e7-36b0″] [/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

KONKURS PËR FINANCIMIN E PROGRAMEVE DHE PROJEKTEVE VJETORE TË SHOQATAVE TË QYTETARËVE, ORGANIZATAVE JOQEVERITARE SI DHE ORGANIZATAVE SPORTIVE

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column] [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column] [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]