Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Krenar Halimi

Krenar Halimi

Fotograf Profesional

Krenar Halimi ka lindur më datë 26 Maj 1992 në Preshevë. Shkollimin fillor dhe të mesëm i kreu në Preshevë. Më pas, vazhdoi studimet BA në Fakultetin e Komunikimit Masiv – Dega e Gazetarisë, ku në vitin 2015 diplomoi në Universitetin AAB.

Nga viti 2010, merret me fotografi si freelancer e më pas si gazetarë dhe fotograf në mediumin Presheva.com.

Nga viti 2016, punon si fotograf zyrtar në partinë Alternativa për Ndryshim dhe në kabinetin e Kryetarit të Komunës së Preshevës ku edhe sot ushtron detyrën e fotografit dhe mardhëniet me media në kuadër të kabinetit.

Autor i disa ekspozitave në vend dhe rajon si në Serbi, Shqipëri, Kosovë.

k.halimi@presevo.rs

+381 63 192 4880