Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Perpunimi Urbanistiko arkitektnonik i rrugëve në zonen Industriale Çukarkë në parc.kad. nr. 3/1, 805/7, 822/5, 1079/7 dhe 1082/6 KK Çukarkë

Inestitor: Komuna e Preshevës

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Vertetimi i projektit Urbanistik i perpunimit Urbanistiko arkitektnonik i rrugëve në zonen Industriale Çukarkë në parc.kad. nr. 3/1, 805/7, 822/5, 1079/7 dhe 1082/6 KK Çukarkë.

Inestitor: Komuna e Preshevës.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko