Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Prezantimi publik i projekit Urbanistik për rregullimin e qendrës rekreative sportive dhe ndertimin e objektit ndihmës me zhveshtoret në parc.kat.nr. 3103 KK Rahovicë, Investitor: Komuna e Preshevës

Prezantimi publik i projekit Urbanistik per rregullimin e qendres rekreative sportive dhe ndertimin e objektit ndihmes me zhveshtoret ne parc.kat.nr. 3103 KK Rahovicë,

Investitor: Komuna e Preshevës

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

 

Vërtetimi i projekit Urbanistik per rregullimin e qendres rekreative sportive dhe ndertimin e objektit ndihmes me zhveshtoret ne parc.kat.nr. 3103 KK Rahovicë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko