Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Prezentim publik i projekit Urbanistik per ndërtimin e objektit të ngrohjes qendrore me ashkla druri dhe vajit të lehtë për djegje në parc.kat.nr. 1790 KK Preshevë, gypin percjellës dhe nënstacionet.

Prezentim publik i projekit Urbanistik per ndërtimin e objektit të ngrohjes qendrore me ashkla druri dhe vajit të lehtë për djegje në parc.kat.nr. 1790 KK Preshevë, gypin percjellës dhe nënstacionet.

Investitor: Komuna e Preshevës

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko