Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projekti urbanistik për ndërtimin e objektit të Spitalit ditor dhe mbindërtimin e objektit të praksës së përgjithshme në Shtëpinë e Shënedetit në Preshevë, rruga 15. Nëntori, në kat. parcela nr. 4094/20 KK Preshevë

Projekti urbanistik për ndërtimin e objektit të Spitalit ditor dhe mbindërtimin e objektit të praksës së përgjithshme në Shtëpinë e Shënedetit në Preshevë, rruga 15. Nëntori, në kat. parcela nr. 4094/20 KK Preshevë

Investitor: Komuna e Preshevës

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko