Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projekti urbanistik – Përpunimi arkitektoniko urbanistik i lokacionit të objektit afarist shumëbanesor në parcelat kadastrale nr.2118/22 dhe 2118/23 KK Preshevë, në rrugën Vëllezrit Frashëri, Preshevë.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko