Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Projekti urbanistik – Përpunimi arkitektoniko urbanistik i lokacionit të objektit shumëbanesore në parcelat kadastrale nr. 38614, 38615, 38616, 38617, 38618, 3862, 3863, 3864 dhe 3865 KK Preshevë,

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko