Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rishikim publik ne draft Planin Hapësinor të Republikës së Sërbisë nga viti 2021 deri në vitin 2035, si dhe Raporti mbi vlerësimin strategjik të ndikimit në mjedis i Planit Hapësinor të Republikës së Sërbisë nga viti 2021 deri në vitin 2035.