Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Thirrje publike për pjesëmarrje në Programin e trajnimeve për inicimin e biznesit / avancimin e biznesit dhe ndarjen e mjeteve të pakthyeshme grave për zhvillimin e inovacionit, në kuadër të projektit “Inovacioni në vepër”