Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vertetimi i projektit per ndërtimin e objektit te ngrohjes qendrore me ashkla druri dhe vajit te lehte per djegje ne parc.kat.nr. 1790 KK Presheve, gypin percjelles dhe nenstacionet

Vertetimi i projektit per ndërtimin e objektit te ngrohjes qendrore me ashkla druri dhe vajit te lehte per djegje ne parc.kat.nr. 1790 KK Presheve, gypin percjelles dhe nenstacionet. 

Inestitor: Komuna e Preshevës.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko