Shefi i kabinetit

Fisnik Islami

Shef i kabinetit

I lindur më datë 08 Shtator 1985. Gjimnazin e mbaroi në Preshevë.
Fakultetin Juridik e ka mbaruar pranë Fakultetit Juridik në Tiranë në vitin 2008.
Në vitin 2012 ka dhënë Provimin e Jurisprudencës pranë Ministrisë së drejtësisë dhe administratës shtetërore në Beograd.
Në vitin 2017 ka mbaruar Akademinë e Jurisprudencës në Beograd me notë mesatare 4.78.
Nga viti 2008 deri 2010 ka mbaruar praktikën profesionale.
Nga viti 2010 deri ne vitin 2012 ka qenë Kryetar i zyrës për ekspozim të pronave pranë Shërbimit Kadastral në Preshevë.
Nga viti 2012 deri në vitin 2015 ka qenë sekretar i N.P.”Moravica” – Preshevë
Nga viti 2015 deri në vitin 2017 duke qenë pjesë e Akademisë së Jurisprudencës, specializimin e tij e ka kryer duke mbajt praktikë pranë Gjykatës Themelore në Vranjë, Gjykatës Themelore në Bujanoc, Njësisë së Prokurorisë së Bujanocit si dhe pranë Gjykatës për Kundërvajtje në Preshevë.
Është i certifikuar si Informator në bazë të Ligjit mbi informator si dhe është i Certifikuar për Diplomaci dhe Protokoll diplomatik.
Fisnik Islami është i martuar dhe ka 2 fëmijë.
Është emëruar Shef i kabinetit të Kryetarit të Komunës nga tetori i vitit 2017.

f.islami@presevo.rs

+381 66 833 002 2