Lajmet
admini

LEAPIN Conference

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë që përpos Leapin Tirana & Leapin Prishtina , Leadership Development Association në bashkëpunim me komunën e Preshevës sjellin Leapin edhe

Lajmet
admini

Ditët e Komedisë Shqipëtare 2023

Të nderuar qytetarë. Java e ardhshme, do të jetë me plot aktivitete, që do të fillojnë nga data 16.11.2023, deri më datë 19.11.2023. Shfaqjet që mund t’i

dr-investime
admini

Xhelal Hasani

Xhelal Hasani Lindur më 1 shkurt 1976 në fsh. Norçë, komuna e Preshevës.Shkollën fillore – ciklin e ulët e ka mbaruar në vendlindje, ndërsa ciklin

Lajmet
admini

Shefi i misionit të OSBE-së z.Jan Braathu

Mirëprita vizitën e shefit të misionit të OSBE-së z.Jan Braathu, për takim përmbajtësorë në lidhje me zhvillimet e fundit dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Ndër

Publikimet
admini

Njoftim

Njoftim Obavestenje – Njoftim