dr-investime
admini

Xhelal Hasani

Xhelal Hasani Lindur më 1 shkurt 1976 në fsh. Norçë, komuna e Preshevës.Shkollën fillore – ciklin e ulët e ka mbaruar në vendlindje, ndërsa ciklin

Lajmet
admini

Shefi i misionit të OSBE-së z.Jan Braathu

Mirëprita vizitën e shefit të misionit të OSBE-së z.Jan Braathu, për takim përmbajtësorë në lidhje me zhvillimet e fundit dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Ndër

Publikimet
admini

Njoftim

Njoftim Obavestenje – Njoftim

Publikimet
admini

Dokumentet e vjetra

Dokumentet Interni Konkurs 1. Interni konkurs za popunjavanje izvršilačkog radnog mesta 2. Poslovi u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja 30. Poslovi GIS 43. Poslovi prijema

Publikimet
admini

Shpallje

Shpallje II Shpallje II Oglas II krug 2023