Dokumente

Dokumentet publike të Komunës së Preshevës.

Buxheti i Komunës së Preshevës.

Prokurimet Publike të Komunës së Preshevës

Gazeta zyrtare e Komunës së Preshevës

Efikasiteti Energjetik

Publikimet e Fundit

Publikimet e fundit nga Komuna e Preshevës.

Ftesë

Ftesë Më 18 dhe 19

Gallery Presheva
Lugina e Presheves!
Gallery Presheva
Lugina e Presheves!
Gallery Presheva
Lugina e Presheves!
Gallery Presheva
Lugina e Presheves!
Previous slide
Next slide