Lajmet|

Mirëprita vizitën e shefit të misionit të OSBE-së z.Jan Braathu, për takim përmbajtësorë në lidhje me zhvillimet e fundit dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Ndër prioritete u shtjellua hollësisht, respektimi i Marrëveshjes së Tiranës e cila garanton unifikim për spektrin politik të Luginës së Preshevës.

Comments are closed.