Ftesë

Publikimet|

Ftesë Më 18 dhe 19 prill në sallën e Kuvendit të Komunës së Preshevës do të mbahet sesioni dyditor i... Read More Ftesë

Konkurs për ndarjen e mjeteve për bursa të Studentëve

Publikimet|

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE PËR BURSA TË STUDENTËVE        Qëllimi i këtij konkursi është... Read More Konkurs për ndarjen e mjeteve për bursa të Studentëve

Ftese për trajnime falas për gratë sipërmarrëse

Publikimet|

Si pjesë e programit “Shërbime të qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse në nivel lokal”, i... Read More Ftese për trajnime falas për gratë sipërmarrëse

Konkursi publik për emërimin e Mbrojtësit Publik të Komunës së Preshevës

Publikimet|

Konkursi publik për emërimin e mbrojtësit publik të komunës së Preshevës. Izjava Obrazac prijave na... Read More Konkursi publik për emërimin e Mbrojtësit Publik të Komunës së Preshevës

Lëshohen në funksion semaforët pranë Çerdhes së qytetit

Lajmet|

Lëshohen në funksion semaforët pranë Çerdhes së qytetit Pas intervenimeve të shumta që janë bërë... Read More Lëshohen në funksion semaforët pranë Çerdhes së qytetit

Lajmërim

Publikimet|

Opština Preševo, Plan razvoja 2023 – 2030, NACRT, 17.11.2023.godine 3. Opština Preševo, Plan... Read More Lajmërim

Hevzi Ramadani

kryeshefi|

Hevzi Ramadani I lindur më 20 gusht 1983, në fshatin Zhunicë, komuna e Preshevës. Shkollën fillore cikli... Read More Hevzi Ramadani

Besnik Sadiku

dr-financa|

Besnik Sadiku b.sadiku@presevo.rs +381 (0) 17-715-1003... Read More Besnik Sadiku

Fondi për Aktivitet Inovativ hap thirrjen e dytë publike

Lajmet|

  Fondi për Aktivitet Inovativ hap thirrjen e dytë publike me vlerë 10.3 milionë euro për financimin e... Read More Fondi për Aktivitet Inovativ hap thirrjen e dytë publike

Mjetet e ndara nga Trupi Koordinues

Lajmet|

Në bazë të mjeteve të ndara nga Trupi Koordinues, komisioni shpall listën përfundimtare të bursave.... Read More Mjetet e ndara nga Trupi Koordinues