Lajmet|

Si përfaqësues diplomatik i Shqipërisë, ambasadori z.Ilir Boçka sot pati vizitën e fundit në Preshevë.

E falenderova me mirënjohje, për angazhimin e tij përgjatë këtyre viteve për ruajtjen e komunikimit dhe marrëdhënieve të mira me shqiptarët në Luginë si dhe për punën e tij që pozita e shqiptarëve këtu, të përmirësohet çdo ditë e më shumë!

Ndërsa, si mik dhe vëlla i shqiptarëve në Preshevë, me zemrën hapur do të pritet gjithmonë!

Faleminderit Ambasador!

Comments are closed.