Lajmet|

Mirëprita në komunën e Preshevës, ambasadoren e Gjermanisë në Beograd, znj.Anke Konrad.

Përveç që diskutuam për zhvillimet e fundit politike dhe gjendjen aktuale që mbizotëron në Preshevë. E njoftova se gjendja e sigurisë në vend duhet të rritet dhe se kjo mund të arrihet me ndikimin e partnerëve tanë ndërkombëtarë!

Avancimi i bashkëpunimit shumëdimensional mbetet përkushtimi jonë i përbashkët!

Comments are closed.