Publikimet|

Ftesë

Më 18 dhe 19 prill në sallën e Kuvendit të Komunës së Preshevës do të mbahet sesioni dyditor i trajnimit me titull “Si të krijojmë një plan biznesi dhe sipërmarrësia e grave”.

Ky trajnim organizohet nga Zyra për Zhvillim Ekonomik dhe SKGO, me ekspertë të sipërmarrjes dhe bizneseve që do të udhëheqin trajnimin.

Gjithë gratë e intersuara, ju inkurajojmë të merrni pjesë për të përfituar, veçanërisht nëse keni një biznes ose një ide biznesi.

📅 18-19 Prill 2024
🕐 10:00
📌 Salla e Kuvendit Komunal të Komunës së Preshevës.

Comments are closed.