Lajmet|

Pas vendosjes së shtresës së re të asfaltit dhe përmirësimit të elementeve kryesore të rrugës lokale për në fshatin Bushtran, me qëllim të ngritjes së sigurisë së pjesëmarrësve në trafik, sot është bërë vendosja e sinjalizimit horizontal, përmes shënimit të vijës ndarëse të korsive.

Në segmentet e rrugës ku ka kthesa të theksuara, është bërë vendosja e përforcuar, duke shënuar edhe vijat skajore, me qëllim të ngritjes së sigurisë gjatë qarkullimit gjatë natës apo motit me të reshura apo me mjegull.

Për sigurinë e qytetarëve tanë!

Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Previous slide
Next slide

Comments are closed.