Lajmet|

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë që përpos Leapin Tirana & Leapin Prishtina , Leadership Development Association në bashkëpunim me komunën e Preshevës sjellin Leapin edhe në Luginën e Preshevës. 

Konferenca Leapin Lugina e Preshevës, zhvillohet të shtunën me datë 18.11.2023 duke filluar nga ora 10:00 në Amfiteatrin e Bibliotekës.

 LEAPin është konferencë, e cila sjell energjinë dhe vizionin e “Samitit LEAP” nga Kroacia i cili organizohet për komunitetet lokale në të gjithë botën. Konferenca trajton temat si inovacionin, IT dhe teknologjitë moderne, sipërmarrjen, zhvillimin e karrierës dhe tregimet motivuese që stimulojnë lidershipin dhe suksesin tek të rinjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *