Publikimet|

Njoftojmë të gjithë qytetarët e interesuar që thirrja publike për financimin e masave të sanimit të efikasitetit energjetik për shtëpitë familjare dhe banesat është në vijim deri në harxhimin (rezervimin) e mjeteve financiare, më së voni deri më datë 31.12.2023. Në dispozicion ka akoma mjete financiare të paharxhuara, kështu që ju ftojmë që të shfrytëzoni këtë mundësi për të bërë sanimin energjetik të objektit tuaj të banimit.

Comments are closed.