Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Lajme

Ambasada Amerikane planifikon hapjen e American Corner në Preshevë, dhe mbajtjen e një Koncerti nga ana e Forcave Ajrore Amerikane USAF rock band.

Përfaqësuesja e Ambasadës Amerikane në Beograd, zyrja për çështje me Publikun, znj.Marja Bjelopetrovic, vizitoi komunën e Preshevës, gjegjësisht Shtëpinë e Kulturës dhe Bibliotekën e Preshevës. Qëllimi i vizitës ishte për të shikuar mundësinë e organizimit të një koncerti muzikor në Preshevë nga ana e përfaqësuesve/ushtarakëve të Forcave Ajrore Amerikane, USAF rock band.

Read More

Komuna e Preshevës ndihmoi në çertifikimin e 45 bizneseve

Komuna e Preshevës ndihmoi në çertifikim mbi trajnimin e kryer për fillimin e biznesit.
45 qytetarë të interesuar nga komuna jonë kaluan trajnimin dy ditorë dhe tani kanë mundësinë që të aplikojnë për programin e vetëpunësimit të Entit për Punësim.

Programi për vetëpunësim tek Enti për Punësim është i hapur deri më 20 Korrik dhe të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë aplikacionet e tyre tek zyret e Entit për Punësim në Preshevë.

Обавештење – Програм за самозапошљавање Национале Службе за Запошљавање

Обавештавају се сви који су прошли тренинг за Развој Предузетништва организованог од стране НСЗа, канцеларија у Прешево, и који су добили цертификате али нису прошли даље у добијању средстава, да понове пријаву ( да попуне нове формуларе) и да исте поднесу код канцеларије Националне Службе за Запошљавање у Прешево. Задњи рок за подношење пријаве је 20 Јули, 2018, 14:00 (молимо вас да будете опрезни са временом и да не сачекате задњи тренутак за апликацију).

Read More